Lyssna på oss på mässan!

8 oktober 2015

Nu kan du boka dig på de seminarier som är under mässan! egetforetag.se/för-besökare/boka-seminarier Missa inte detta! Jag vet av erfarenhet att många blir fullbokade snabbt!

Vi vill så klart pusha lite extra för Business Bloggers egna seminarier. På torsdagen vid 10.30 kan du lyssna på oss där vi berättar om varför man ska företagsblogga och på vilket sätt det kan ge fler kunder. Vi kommer även ha seminarier på fredagen och lördagen. Vi berättar mer om detta längre fram!

/Anna - Business Bloggers

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från mässan

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén Information

För Visma Spcs är Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

På mässan finns allt du behöver för att starta företag. Lev din dröm!

Caxton Njuki, entreprenör

Partners

Almi Företagspartner