För pressen 

Pressbevakning, Eget Företag

OBS! Preliminärt program

Anmäl dig till Eget Företag!

Här kan du som journalist anmäla din närvaro på mässan Eget Företag. Vi kommer strax innan mässan skicka ut länk för ackreditering och senaste nyheterna på Eget Företag, med lite statistik om de personer som har registrerat sig till mässan.

Torsdag 8 november

Kl 09.30 Seminarierna startar
Kl 10.00 Mässan öppnar
Kl 11.10–11.40 Invigning
Kl 13.00 Finalen av SKAPA Utvecklingsstipendium och Framtidens Innovatör där alla länsfinalister kommer att presenteras. Många spännande uppfinnare med helt nya uppfinningar kommer vara på plats och ta emot sina diplom. Ceremonin inleds med att de lokala uppfinnarföreningarna som varit mest aktiva i arbetet med att utse länsvinnare till SKAPA kommer premieras för sina insatser. Ett arbete som sker helt med ideella insatser.
Kl 17.00 Mässan stänger

Fredag 9 november

Kl 09.30 Seminarierna startar
Kl 10.00 Mässan öppnar
Kl 11.15–11.45 "Vem blir Årets Nyföretagarkommun 2017" i samarbete med Visma Spcs. "Vem blir Årets Mentor 2017".
Kl 17.00 Mässan stänger

Lördag 10 november

Kl 10.00 Mässan öppnar
Kl 10.15 Seminarierna startar
Kl 13.00 Vem blir Årets Kooperativ, i Stockholm, Årets Nyföretagare och Årets Unga nyföretagare i Sverige.
Kl 16.00 Mässan stänger

Stockholmsmässans presscenter

Stockholmsmässans presscenter är utrustat med arbetsplatser för journalister och rum för presskonferenser. I standardutrustningen ingår datorer, trådlöst internet, skrivare, fax, kopiator, TV, video, OH-projektor och kaffeautomat. Kontakta oss om du har speciella önskemål.

Under pågående arrangemang finns här pressmaterial från utställare och arrangörer, sammanställningar av pressinformation, konferensprogram med mera.

Presscenter (öppet under pågående arrangemang) 08-749 42 86, Fax: 08- 749 50 97

Information om mässan
Mats Evergren, eventchef, NyföretagarCentrum Sverige
Mobil 0708-14 44 04

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från mässan

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén Information

För Visma Spcs är Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

På mässan finns allt du behöver för att starta företag. Lev din dröm!

Caxton Njuki, entreprenör

Partners

Almi Företagspartner