Vi ställde ut 2016

Årets utställare kommer att publiceras i god tid innan mässan.

4light

4light-selen med belysning är en svensk uppfinning som synliggör personer som vistas på utsatta platser.
Att synas är en avgörande säkerhetsfaktor i trafiken och på riskfyllda arbetsplatser.

Allt om juridik

Sveriges startplats för juridisk vägledning och information.

Alltjänstpoolen

Starta eget med en begränsad risk! Kom igång snabbt! Bli franchisetagare i Alltjänstpoolen™!
Alltjänstpoolen expanderar i Stockholmsområdet och söker fler som vill ta hand om ett eget område.

Alltjänstpoolen installerar hemelektronik, målar, renoverar, bygger till, bygger om, underhåller trädgården, snickrar och bygger trall eller staket, städar inne, ute eller i garaget,
kör till tippen och mycket, mycket mer…

Almi företagspartner

Har du en idé om en produkt eller tjänst? Är du på väg att starta eller köpa ett företag? Eller driver du redan ett företag? Behöver du hjälp med finansiering? Välkommen!

Aori

Gör annonskampanjer på nätet. Ingen bindningstid. Inget abonnemang. Du bestämmer själv vilken budget du vill spendera och pris för varje klick på din annons

Appivo

Anpassade appar för alla!
Programvara har aldrig varit enklare eller billigare.

Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Vår vision är att göra Sverige rikare genom att få människor och företag att växa. Vi finns där behoven finns, i hela landet och alla våra tjänster är avgiftsfria.
Att sammanföra arbetsgivare med arbetssökande är vår viktigaste uppgift. Arbetssökande som har goda förutsättningar att starta en egen verksamhet kan i vissa fall få ekonomiskt stöd och hjälp med utbildning vid start av eget företag.
Arbetsförmedlingen erbjuder också kostnadsfria tjänster och stöd för att anställa personal. I samverkan med andra aktörer bidrar vi till en enklare vardag för företag och företagande.

Argonova systems

Reklambyrå med inriktning på Internet, som erbjuder grafisk formgivning, webbdesign och Internetmarknadsföring, samt webbdesign och e-handelssystem.

AST consulting

Vi har olika specialister som är redo att hjälpa dig inom ekonomiska och juridiska frågor.

Bidnord

Hitta uppdrag
Hitta leverantörer

Kom till monter så berättar vi mer!

Binero

Hemsida, webbhotell och domäner. Alltid bra priser!
Bäst i test två år i rad · Grym Support

Björn Lundén Information

Förenklar ditt företagande

BliFullBokad.nu

BliFullbokad är ett koncept som du kan lära dig. Det handlar om att utveckla ditt företag och dig som företagare inom marknadsföring, affärsutveckling, struktur och försäljning (även om vi inte kallar det för sälj).

Bolagsverket

Bolagsverket registrerar företag och ändringar i företag samt tar emot årsredovisningar. Hos oss kan du också köpa och söka företagsfakta från våra register. I samverkan med andra aktörer bidrar vi till en enklare vardag för företag och företagande.

Brave Generation

Välkommen till Sveriges enda reklambyrå med mentorsprogram och ledarskapsträning för kvinnor. Vi står för att föra hela mänskligheten framåt genom att effektivt digitalisera och positionera kvinnors budskap och kompetens på marknaden.

Business Sweden

Business Sweden erbjuder tjänster i alla skeden av ett företags internationalisering. Från kvalificerad rådgivning till handfast etableringsstöd på en ny marknad.

Clas Office

Allt för kontoret. Och lite till.
Clas Office är för företag som vill handla allt på ett ställe, snabbt och bekvämt. Vi erbjuder ett medlemskap som ger rabatter redan vid första kronan.

 

Coompanion Stockholm

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning för er som vill starta eget tillsammans.

Coompanion Sverige

Coompanion är företagsrådgivaren för alla som vill starta kooperativa företag. Vi finns på 25 platser i hela landet – ett Coompanion i varje län – alltid regionalt ägda och styrda. Coompanion Sverige är de 25 regionala Coompanions paraplyorganisation.

CSR Sweden

Sveriges ledande företagsnätverk som fokuserar på företagens samhällsansvar och samhällsengagemang.

DisplayFinder

DisplayFinder.se är en webbshop där du hittar Exponering-, Reklam-, och Trycksaker för ditt företag och Inredningsprodukter för kontor och hemmet. Allt med högsta kvalitet och till marknadens bästa priser. I DisplayFinder finns ett OnLine verktyg där du enkelt gör din egen layout och din design på dina produkter. Du kan också välja någon av alla de Grafiska profilprogram som finns förberedda som en utgångspunkt för din grafiska profil till ditt företag

Egetbolag

Vi erbjuder gratis etableringshjälp till dig som skall starta eget bolag och förmånliga erbjudande till små och medelstora företag.

Entreprenör

Tidning om entreprenörer och företagare, för entreprenörer och företagare. Vi skriver om människor, deras drivkrafter, strategier, val, villkor och vardag.

Find my skills

Text

Firmify

Firmifys vision är att förenkla företagande och ge fler människor möjlighet att förverkliga sina idéer. Egenanställning, det innebär att du kan fakturera utan eget företag

Flowbox

En social medieplattform som hjälper företag att integrera användargenererat innehåll som till exempel bilder och videor från kanaler som Facebook,

Forever Living Products

Oberoende återförsäljare

Fortnox

Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för företag, föreningar samt redovisnings- och revisionsbyråer.

Frilans Finans

Frilans Finans är en modern och effektiv ekonomisk lösning som möjliggör det att fakturera utan att ha eget företag.

Företagarna

Vi är Sveriges största organisation för små och medelstora företag. Som medlem får du verktyg som hjälper dig i din vardag, som praktiska förmåner och rabatter samt kostnadsfri juridisk hjälp. Dessutom kan du nätverka och gå på evenemang över hela landet - vi finns på 260 orter!

Försäkringskassan

Information för dig som är och vill bli företagare, om ditt försäkringsskydd och vad din ersättning baseras på.

Get a Newsletter

Ditt kompletta verktyg för nyhetsbrev
Registrera ett konto gratis och kom igång med dina nyhetsbrev redan idag.

Goldfish design

Expertis inom Grafisk Design, kreativa lösningar och webbteknik. Vi har mer än 10 års erfarenhet i designbranschen.

HEYMO!

Skapa en säljande hemsida eller e‑butik själv
Inga kunskaper krävs. Kom igång på några minuter!

Hjalmar & Company

Hjalmar & Company är en webbyrå som hjälper företag att synas bra på Google. Låt oss göra Google till din toppsäljare. Sökoptimering, AdWords och hemsidor.

Hogia Small Office 

Lättanvända program för bokföring, fakturering, lön och kassa för dig som småföretagare.

Isolta

Faktureringsprogram online. Vi gör det lätt för dig att vara företagare. Använd Isoltas kund- och produktregister, skicka offerter och elektroniska fakturor gratis. Betala först när ditt företag växer och får luft under vingarna.

iZonen

MOTIVERAD SÄLJKÅR
HÖGPRESTERANDE KOLLEGOR
FLER STJÄRNSÄLJARE
ANALYSER & TRENDER
UTBILDNINGSMATERIAL
INSPIRATION TILL SÄLJMÖTEN
TILLGÄNGLIGT DYGNET RUNT
DIGITAL SÄLJTAVLA

Jeunesse Global (oberoende återförsäljare)

Du som driver eller vill starta egen verksamhet kan bli vår samarbetspartner med hela världen som arbetsfält. Här hittar du en en affärsmöjlighet med banbrytande och revolutinerade produkter.

Jibri webbyrå

Vad vi kan erbjuda ert företag är:

- Företags hemsidor
- Helhetslösningar
- Marknadsföring via sociala medier
- Sätta upp nyhetsbrev
- SEO (Sökmotorsoptimering)
- Design av logotyper/banners osv
- Support och underhåll av befintliga sidor
- Mobilanpassade sidor
- Google Analytics/Google Adwords
- Diverse säkerhetslösningar
- Backups

Jordbruksverket

Du som driver företag eller har annan verksamhet på landsbygden kan söka stöd. Det finns också stöd som du kan söka oavsett var du är verksam.

Kia Motors Sweden

Företagsbilar

Kommerskollegium

Vi erbjuder hjälp för företag som stöter på handelshinder i sina utlandsaffärer och ger information om regler för export och import av varor eller tjänster.

Kungsholmens Kontorshotell

Välkommen till oss på Kungsholmens Kontorshotell. Hos oss kan du hyra kontor här på Kungsholmen i Stockholm.

Lamooi Accounting

DIN BOKFÖRING. MEN ENKLARE.
Vi är den moderna bokföringsbyrån som har digitaliserat och effektiviserat alla processer för att ge er det bästa. Och nej, det ska inte kosta skjortan.

Lindorff

Lindorff erbjuder informationstjänster, betaltjänster, faktureringstjänster, inkassotjänster och köp av avskrivna fordringar.

 

Linserv

Pålitliga IT-lösningar som klarar dina affärsutmaningar! Linserv erbjuder IT-nätverksdrift och support till organisationer och företag som är beroende av en väl fungerande IT-verksamhet.

 

MacoMedia

Alla människor, företag och organisationer har olika behov och förutsättningar.
Just därför skapar vi alla våra utbildningar baserat på just era önskemål och utgångspunkter.Träffa Lena och passa på att köpa boken, Våga Vilja Företag till mässpris.

Marginalen Bank

Marginalen Bank är en nytänkande svensk bank med konkurrenskraftiga villkor på inlåning, factoring, leasing, inkasso m.m. Vi är ISO-certifierade och lyder under Finansinspektionens tillsyn.

Matt i kroppen

Företagsfriskvård
Massage på kontoret
Naprapati/kiropraktik
Ergonomigenomgång
Föreläsningar

Nordea

Allt du behöver för företagets ekonomi – och din egen

NyföretagarCentrum Sverige

Vi är moderorganisation för alla landets NyföretagarCentrum. Vi täcker över 200 kommuner och erbjuder kostnadsfri rådgivning och hjälp för dig som ska starta eget. Vi erbjuder stort utbud av e-kurser i att starta företag och utvecklat en digital affärsplan med smarta kalkyler. Vi arrangerar även mässan Eget Företag i Stockholm sen år 2001.

NyföretagarCentrum Botkyrka Huddinge

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Järfälla Upplands-Bro

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Lidingö

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning här på Lidingö!

NyföretagarCentrum Nacka Tyresö Värmdö

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

 

NyföretagarCentrum Nynäshamn Haninge

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

 

NyföretagarCentrum Solna Sundbyberg

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

 

NyföretagarCentrum Stockholm Söder

Välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning på Södermalm i Stockholm. Vi erbjuder en digital affärsplan kostnadsfritt.

NyföretagarCentrum Södertälje Nykvarn Salem

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

Objektvision

Sveriges största utbud av lediga lokaler, fastigheter, mark och företag till salu.

Offerta.se

Offerta hjälper dig att hitta nya kunder och vi får ditt företag att växa. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor.

OPR-Företagslån

OPR-Företagslån är en lånetjänst som erbjuder en enkel lösning för ett snabbt företagslån. Låneansökan sker smidigt med en ansökan på nätet.

Palaver

Utvalda jobbvänliga platser som har det du söker.

Payson

Smarta betalningar online · Sälj och köp tryggt · Ökar konverteringen. 0 kr startavgift ingen fast avgift. Kom igång inom 24 h!

Patent och registreringsverket

Text

Pensionsmyndigheten

Som företagare måste du själv ansvara för att du tjänar in till pensionen.

PMR Nordic

Vårt mål. Ditt välbefinnande

Profina finans

Vi erbjuder:
Fakturering & finansiering.
Inkassering både i Sverige & utomlands.
Affärsjuridik.

Rodeopark communication

Har ni anpassat er? 75% av smartphone-användare surfar dagligen i mobilen. Vi gör hemsidor som fungerar lika bra i en dator som på en surfplatta eller i mobilen. 

SEB

Som företagskund hos oss hjälper vi dig att få en enklare vardag som företagare.
• Vi hjälper dig med leasing eller avbetalning när det är dags för nya företagsbilar.
• Med Enkla firman får du de viktigaste banktjänsterna för din enskilda firma.
• Vi erbjuder finansiering.

Seger Redovisningsbyrå

Bokföring, Administration, Redovisning, Revision & Ekonomi.

Skatteverket

Hur det går till att starta ett företag, vilka regler som gäller under tiden du driver företaget.

Småföretagarnas A-kassa

SMÅA är en arbetslöshetskassa för småföretagare och deras familjemedlemmar, som arbetar i små- och medelstora företag och som vill försäkra sig mot inkomstbortfall vid arbetslöshet. 

Småföretagarnas Riksförbund

Småföretagare se hit! Bli medlem i Småföretagarnas Riksförbund och säkra den ekonomiska tryggheten för hela företaget och dig som företagare.

Snowfire

Snowfire är det roligaste sättet för driftiga företagare att få fler kunder via sin webbsida. Det är enkelt att starta en e-handel, skapa ett event och ta plats på nätet.

Speedledger

Tänk bokföring fast enkelt. Vi automatiserar bokföringen för småföretag med fakturering och rapportering samt direktkoppling till internetbanken.

Ung Företagsamhet Stockholm

Vi utbildar unga i entreprenörskap. Varje dag medverka 5 UF-företag.

Start-up Stockholm

Kostnadsfri rådgivning för dig som vill starta företag.

Starta & Driva Företag

Av entreprenörer för entreprenörer

Statistiska centralbyrån 

Letar du nya kunder? Vill du nå alla nystartade företag i en viss bransch? Möjligheterna är många. Vi kan skräddarsy sökningen till din målgrupp utifrån flera olika kriterier. SCB:s branschnyckeltal är ett koncept som ger dig möjlighet att snabbt och enkelt få fram ett företags starka och svaga sidor.

Stockholm business region

Vi arbetar för att Stockholm ska erbjuda bästa möjliga förutsättningar för befintliga företag att växa och för nya företag att starta och etablera sig i Stockholm.

Studenthäftet

Studenthäftets vision är att erbjuda Sveriges universitets- och högskolestudenter de bästa lokala och nationella förmånerna.

Svenska för Företagare

Om du är intresserad av att starta och driva företag kan du läsa svenska med inriktning mot professionalism, entreprenörskap och företagande. Utbildningen finns i Tumba.

Svenska saldosystem

Vi gör bokföring begripligt. Lyssna på våra seminarier dagligen.

Swedbank

Vi erbjuder trygghetspaket för företagare. 
Bil- och maskinfinansiering. Hitta alternativa finansieringslösningar för bil- och maskinköp. 
Låna till ditt företag online, från 50 000 upp till 250 000 kr.

Svedea

Gratis rådgivning – Som företagare ställs du hela tiden inför en mängd frågor, inte minst när det handlar om försäkring. Varför behöver jag en ansvarsförsäkring? Ingår olycksfallsförsäkring? Våra rådgivare vet vilken företagsförsäkring som är rätt för just ditt företag.

Söderberg & Partners

Bokföring, moms bokslut, deklaration och skatt.

Telavox

Telavox tjänst Flow har allt ett nystartat företag behöver för att enkelt kommunicera och samarbeta med kunder och kollegor. Med Flow får företag ett gratis lokalt telefonnummer som kan kopplas till valfria mobiler, oavsett operatör. Växeln öppnas och stängs direkt i appen. Chatt och telefonkonferens ingår.

TELECOMMÄKLARNA SYD

Vi på TELECOMMÄKLARNA är en oberoende aktör som är specialiserade på att skräddarsy telecom lösningar.

Tactic Företagsförmedling

Kontakta oss, vid TACTIC Företagsförmedling, för att hjälpa dig i ditt livs kanske största och viktigaste affär att hitta den bästa köparen, när du bestämt dig för att sälja företaget.

Tillväxtverket

Vi arbetar för att stärka företagens konkurrenskraft. Vi vill se fler företag som vill, kan och vågar. Vi främjar entreprenörskap och tillväxt i företag.

3Företag

Vi hjälper dig på vägen. Du får en bättre nätupplevelse, service som förenklar och flexibla avtal och tjänster – så att du kan fokusera på allt det där du älskar med ditt företag. Vi erbjuder mobiltelefoner, surfplattor & bredband med surf i högsta hastighet.

 

Tullverket

Import Handla med andra EU-länder? Hur beräknar jag avgifterna? Att klassificera varor. Vad är tullvärde? Ursprungsintyg? Export Exportera varor  Vilka handlingar behövs? Välkommen att ställa frågor på mässan.

Unionen Egenföretagare

Unionen Egenföretagare är ett skräddarsytt medlemskap för dig som driver eget företag.

Verksamt.se

Vi hjälper dig. I vår monter har samlat det som vi vet att du som ska starta eller driver företag har bäst nytta av.
Du kommer bland annat att få vägledning i hur du:

• går från idé till företag och arbetar fram en affärsplan
• väljer företagsform och registrerar ditt företag
• hittar kostnadsfritt stöd och rådgivning där du bor
• hanterar skatt och moms samt skapar en social trygghet som företagare
• utvecklar din verksamhet med hjälp av offentlig finansiering eller hur du tar ditt företagande till en internationell marknad.

 

VirMeda

Personal online utan att anställa.

Visma 

Bokföringsprogram. Oavsett dina behov har vi en bokföringslösning för dig som passar alla bolagsformer. Vi tar ditt företagande personligt

Vårdförbundet

Som medlem i Vårdförbundet får du som är företagare och entreprenör personlig rådgivning, stöd och service.

Whyse

Vi hjälper dig att lyfta ditt team till oanade höjder. Vi ser till att alla i teamet löser sina arbetsuppgifter på bästa sätt, snabbare och med högre kvalité.

Wrebit

Bokföring i mobilen helt enkelt. I WREBIT kan du såväl fakturera som bokföra, få automatisk momsredovisning, rapporter och mycket mer.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från mässan

För Björn Lundén Information är Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén Information

För Visma Spcs är Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

På mässan finns allt du behöver för att starta företag. Lev din dröm!

Caxton Njuki, entreprenör

Partners