Händer på mässan...

Tips på några aktiviteter.

Seminarier

För att starta, driva och utveckla företag. Kunskap och inspiration du ska lyckas! Insläpp innan mässan öppnar. Boka plats.

kl 9.30–16.45

Scenprogram i mässans café

Varje timme: Möt entreprenörer – hör hur de har gjort för att lyckas. Massor av tips och inspiration utlovas från scenen. Läs mer i programmet.

kl 10.15–16.30

Fråga juristen boka möte!

Om allt som rör ditt företagnde. En vanlig fråga är; · Jag har en kund som inte vill betala – hur gör jag? Läs mer och boka tid!

kl 10.15–16.45

Rådgivning Starta Eget

Här är några montrar du inte ska missa.

kl 10–17

Vilka ställer ut?

Här hittar du alla utställare.

kl 10–17

Anslagstavlan

Här kan du som besökare annonsera. 

kl 10–17

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från mässan

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén Information

För Visma Spcs är Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

På mässan finns allt du behöver för att starta företag. Lev din dröm!

Caxton Njuki, entreprenör

Partners

Almi Företagspartner